Nieuws

Op deze pagina verschijnen af en toe nieuwe berichten met informatie over de stand van zaken, nieuwe projecten, of gepubliceerde werken.

Een aantal korte berichten geven duiding

Op deze pagina vind je een overzicht van een aantal berichten die Wesley met je wil delen.

Verbeteringen (29/08/2021)

In 2021 steekt Wesley’s schrijfcarrière nog steeds in de koelkast. Ondanks goesting ontbreekt de tijd nog steeds om op een kwaliteitsvolle manier aan een verhaal te werken. Deze website kent dan ook weinig evolutie, al wordt er aan de achterkant op technisch vlak wel gesleuteld om hem beter te doen presteren.


Pauze (15/02/2019)

Wesley heeft besloten om voorlopig niet meer te schrijven wegens gebrek aan tijd. Maar geen zorgen, de zin en inspiratie is er nog steeds, dus wie weet verschijnt er plots een nieuw boek.


Australië (31/01/2019)

Na een periode van inactiviteit wordt Wesley blog heel weldra opnieuw actief. In februari trekt Wesley rond in het verre Australië. Je kan zijn avonturen quasi live volgen via zijn blog: https://blog.wesleyjanse.be  


Novitrius (16/09/2018)

De publicatie van het boek heeft minder lang op zich laten wachten dan die van Explorius, waardoor je amper 3 maanden na het beschikbaar stellen van Explorius nu al Novitrius kan lezen. Het spannende vervolg op het mysterieuze Explorius.


Explorius (20/06/2018)

Eindelijk is hij er: Explorius. Het allereerste deel van de gloednieuwe en veelbelovende Pentagon serie. Het boek neemt je mee naar de Franse Alpen en heeft in tegenstelling tot de meeste bestsellers een focus op Europa. De realiteit en het boek hebben niets met elkaar te maken, maar liggen enorm kort bij elkaar. Hopelijk genieten jullie er even hard van als Wesley.


Blog (01/07/2017)

Wesley heeft vanaf heden zijn eigen blog. Je kan hem vinden op https://blog.wesleyjanse.be Op deze blog beschrijft Wesley in tekst en beelden zijn grote reizen. De blog heeft niet als doel een dagelijks communicatiemedium te worden, maar dient eerder als een reisblog beschouwd te worden die actief w


Nieuwe website (15/09/2015)

Eind 2014 ging uitgeverij Peleman Industries NV met een nieuwe website van start, waardoor alle eerder gepubliceerde boeken overgedragen diende te worden, waaronder dus ook deze van Wesley. Omdat de oude website van Wesley nog doorverwijzingen naar de oude website bevatte, werd beslist van deze opportuniteit gebruik te maken om een nieuwe website te ontwerpen.

In september van het jaar 2015 was het eindelijk zover, zoals je al wel gemerkt zal hebben, en ging de nieuwe website van Wesley officieel in de lucht.


Publicatie ‘Het Mobitel Myserie’ en ‘Lorils Last Apollo’ & Itra (21/08/2013)

Eindelijk is het zover! Na een goedkeuring van de twee documenten met daarin het derde en vierde deel van de Kutterson serie zijn ze eindelijk klaar voor de pers. Haast je vandaag nog naar de bestel pagina om naar de website van de uitgeverij te gaan en jouw unieke exemplaar te bestellen.
Ook het vijfde deel van de Kutterson serie is nog steeds beschikbaar.

Itra werd eveneens voor publicatie beschikbaar gesteld en kan nu door iedereen ter wereld gekocht worden!

Opmerking: deze drie boeken werden allen onder de term ‘Single Correctie’ gepubliceerd. Dit houdt in dat zij wegens tijdgebrek van een externe  partij geen externe controle hebben gekregen. Wel zijn zij door Wesley en Word gecontroleerd.


De Nieuwe Kutterson serie & Itra & Pentagon (04/08/2013)

Het vierde deel van de Kutterson serie zal gepubliceerd worden in augustus 2013, dit samen met een volledig herwerkte versie van het eerste deel Tower Bridge. Dit laatste boek zal evenwel niet publiekelijk toegankelijk zijn. Van delen twee en drie wordt verwacht dat zij binnen een aanzienlijke tijd zullen volgen.

Itra zal zonder een tweede correctie worden gepubliceerd aangezien Wesley de lezers niet langer wil laten wachten op dit boek en de tweede correctie tot eind 2014 op zich kan laten wachten. Mocht dit boeken een extra revisie krijgen dan wordt de versie onmiddellijk bijgewerkt, evenals de melding op deze website.

Er hangt nog wat wrevel in de lucht maar volgens de geruchten zou Wesley het zesde deel van de Kutterson serie in pauze zetten om eerst tijd te spenderen aan een nieuwe serie met als codenaam: ‘Pentagon’. Deze serie belooft een knaller te worden met blauwe oneindige energie, buitenaardse wezens, terrorisme, vergelding en veel meer!


De Kutterson serie & Itra (01/09/2012)

Het vijfde deel van de Kutterson serie is eindelijk gecorrigeerd en klaar voor publicatie. Het boek wordt gepubliceerd bij Unibook (ook wel Shop My Book genoemd) en zal verschijnen in een nieuwe cover. Zoals u ook zal merken zijn alle covers (behalve van deel 1) gewijzigd naar een nieuwe soort. Deze nieuwe soort zal gebruikt worden voor alle verdere episodes zodat ze mooi ogen in een boekenkast. Het formaat is eveneens gewijzigd van een A5 naar een 6”x9” inch formaat.
De andere delen zullen zo snel mogelijk volgen, maar de correctie kan toch enige tijd duren. Excuus daarvoor.

Ten tweede kunnen we vertellen dat Itra, het veertiende boek, de vijftiende release, klaar is. Het boek moet nu enkel nog gecorrigeerd worden en kan daarna in publicatie. We verwachten dat dit pas in 2013 zal zijn. De cover, inhoud en smaakmaker is echter al wel op deze site opgenomen. Let op, de cover kan wijzigen tot de dag van de officiële release.


De Verborgen Kluis in correctie (05/02/2012)

De Verborgen Kluis, of gewoon het vijfde deel uit de Kutterson Serie wordt op dit eigenste moment door Wesley gecorrigeerd en aangepast. Daarna zal het naar de volgende correctiefase gaan om dan uiteindelijk gepubliceerd te worden. Volgens de huidige vooruitzichten zal je in April van vijfde verhaal van hoofdinspecteur Jack Kutterson kunnen genieten!
Wat we al kunnen verklappen is dat in dit vijfde deel de golf sport zeer centraal staat, net als de rijkere sociale regionen.


Swift (05/02/2012)

Het twaalfde boek van Wesley is eidenlijk gepubliceerd, dit keer bij Unibook. Het heeft een hele tijd geduurd, maar het is er eindelijk en het ziet er daarenboven ook nog eens goed uit ook. Het boek werd eigenlijk al in 2011 geschreven, maar de verbeteringen van de tekst lieten lang op zich wachten, en ook het binnenwerk vlotte niet echt.
Maar nu kan iedereen genieten van het boek. Geniet van het verhaal over Bryan Curtis, een jongen van wie we misschien later nog meer horen…


De Verborgen Kluis (02/10/2011)

De kogel is door de kerk, het vijfde deel van de Kutterson serie is bijna klaar, op een paar aanscherpingen na. Daarna zal het boek naar doorstoten naar de correctiefase, en tot slot gepubliceerd worden. De vraag over wanneer het boek juist gepubliceerd zal worden, is een raadsel. Het boek moet eerst nog twee correctiefases door, welke toch een tijdje kan gaan duren aangezien Wesley zelf ondertussen terug bezig is met studeren .... Daarenboven zit Swift ook nog altijd in zijn laatste correctie fase.
De kans zit er dus in, dat “De Verbogen Kluis” in plaats van in het najaar, pas in 2012 zal worden gepubliceerd.


Kutterson nummer 5 in de pijplijn (01/09/2011)

Na het wonderbaarlijke Swift boek, dat op dit moment in correctie-fase zit, is Wesley begonnen aan nummer 5 van de Kutterson serie. Het wordt aldus hijzelf, een boek met verrassende gebeurtenissen, en gezinnen die op meerdere wijzen met elkaar verbonden zijn dan ze zelf beseffen.
Volgens hijzelf heeft hij de titel: “De verborgen kluis”, in het achterhoofd. Of dit blijft is de vraag.


“Swift” het nieuwe boek verwacht in het najaar van 2012 (21/08/2011, revisie 01/01/2012)

Het is officieel nu, het nieuwe boek van Wesley Janse zal verschijnen in het voorjaar van 2012. Het boek zal “Swift” noemen en zal gaan over een jonge Bryan die door een geheime organisatie gerekruteerd wordt en vervolgens de wereld van een kwade dokter moet redden.
Bang afwachten dus …


Eerste Roman-thriller-sciencefiction combinatie? (14/02/2011)

Wesley heeft vertelt dat hij werkt aan de verhaallijn van een spannend verhaal dat drie pistes tegelijkertijd zou bewandelen. Er is echter nog geen informatie over de inhoud en over wanneer hij zou uit komen. We houden je op de hoogte.
Verwacht wordt dat het klaar zou zijn in het najaar van 2011.


Het vervloekte rood 201x (10/02/2011, revisie 01/09/2011)

Het nieuws is gelekt dat Wesley van plan is om Het Vervloekte Rood opnieuw te schrijven. De kans bestaat dat het boek wel dikker zal worden dan de oorspronkelijk aantal pagina’s. Wanneer het zal verschijnen is echter niet duidelijk. Tot op heden wordt er nog niet aan gewerkt.


De Kutterson Serie (12/12/2010)

Wesley Janse heeft laten weten dat bij de publicatie van de Kutterson Serie de covers van de tot op heden vier boeken, gaan veranderen. Zo zullen alle covers er quasi hetzelfde uitzien. Er zal enkel gespeeld worden met kleur contrasten en patronen.
Het Mobitel Mysterie heeft zijn definitieve cover al onmiddellijk gegeven. De andere zijn naar verluidt al wel klaar, maar nog niet publiek vrijgegeven.

Copyright 2019-2021 Wesper Sites Belgium, Wesley Janse & Symbolicons

Home

Contact

Cookiebeleid

Privacy beleid

CONTACT HOME