De Gasten 3

Hugo en zijn vrienden zijn nog niet bekomen van de tweede lading pesterijen, en de gasten zijn alweer vertrokken voor een derde lading, en dit keer van een nog hoger niveau dan de vorige twee keren. Alsof dat nog kon!

In tegenstelling tot het eerste deel van de serie, is ook dit derde deel - net zoals het tweede - volledig gebaseerd op fictie, maar dat maakt het verhaal er zeker niet slechter op.

Met het derde deel komt er ‘eindelijk’ een slot aan de serie, en dit ondanks het feit dat het verhaal misschien wel verder kan gaan, ook al is het duidelijk dat er geen vervolg meer komt op dit verhaal.

Beschrijving

Alsof de gasten Hugo en zijn vrienden hun leven nog niet zuur genoeg gemaakt hebben, gaan ze gewoon nog een stap verder.

Details

Lees een fragment

Hieronder kan u een fragment terugvinden uit het boek:

Aantal pagina's

32

Afmetingen

184,0 x 120,0 mm

Verschijningsdatum

12 april 2015

Serie

De Gasten - deel 3

Schrijfjaar

2009

Prijs

€ 12,50 (prijs van de trilogie)

Uitvoering

Paperback

Status

Enkel beschikbaar als trilogie

Uitgeverij

Trilogie bij Peleman Industries NV (Unibook / Shop My Books)


Bestellen

Wesley Janse is voormalig student Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit van Hasselt. Hij schreef in zijn jonge carrière al meer dan 10 boeken, waaronder ook ‘De gasten 3’. ‘De Gasten 3’ is het derde kortverhaal dat Wesley ooit schreef en tilt ‘De Gasten’ serie naar zijn hoogste niveau, met een passend einde.

Biografie

De Gasten

Avontuur

€ 12,50 (trilogie)

Bestellen

Copyright 2019-2021 Wesper Sites Belgium, Wesley Janse & Symbolicons

Home

Contact

Cookiebeleid

Privacy beleid

CONTACT HOME