De Gasten 2

Na een rustpauze van een half jaar, beginnen de pesterijen opnieuw. Hugo en zijn vrienden worden opnieuw geterroriseerd door de gasten uit het eerste deel van de serie, en de grappen gaan naar een veel hoger niveau. Waar het in het eerste boek er soms nog braaf aantoe ging, worden in het tweede deel opnieuw alle registers opengetrokken. Kunnen ze er dit keer een einde aan maken?

In tegenstelling tot het eerste deel van de serie, is dit tweede deel volledig gebaseerd op fictie, en dit omwille van het feit dat het waargebeurde deel afgelopen was samen met het eerste boek. Maar daar nam Wesley geen genoegen mee, en dus ging hij op zoek in zijn eigen fantasie om het verhaal een vervolg te geven.

Beschrijving

Na een half jaar van rust beginnen de pesterijen van de gasten opnieuw.

Details

Lees een fragment

Hieronder kan u een fragment terugvinden uit het boek:

Aantal pagina's

32

Afmetingen

184,0 x 120,0 mm

Verschijningsdatum

12 april 2015

Serie

De Gasten - deel 2

Schrijfjaar

2007

Prijs

€ 12,50 (prijs van de trilogie)

Uitvoering

Paperback

Status

Enkel beschikbaar als trilogie

Uitgeverij

Trilogie bij Peleman Industries NV (Unibook / Shop My Books)


Bestellen

Wesley Janse is voormalig student Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit van Hasselt. Hij schreef in zijn jonge carrière al meer dan 10 boeken, waaronder ook ‘De gasten 2’. ‘De Gasten 2’ is het tweede kortverhaal, maar is in tegenstelling tot het eerste deel volledig op fictie gebaseerd. Maar dat maakt het verhaal er zeker niet slechter op.

Biografie

De Gasten

Avontuur

€ 12,50 (trilogie)

Bestellen

Copyright 2019-2021 Wesper Sites Belgium, Wesley Janse & Symbolicons

Home

Contact

Cookiebeleid

Privacy beleid

CONTACT HOME