Dood De Brief Brussel

Een meisje, genaamd Eva, gaat met haar ouders op vakantie naar het zonnige Turkije om er te genieten van het mooie weer en de omgeving. Op een dag vindt Eva echter puur toevallig een brief. Ze neemt de brief mee en laten hem vertalen bij de Belgische ambassade. Maar wat er in de brief staat is onwaarschijnlijk, en de helft ervan is zelfs geschreven in een soort geheim schrift.

Dood De Brief Brussel is het eerste verhaal van Wesley Janse. Hij schreef het verhaal toen hij in zijn eerste middelbaar zat en kon er niet mee stoppen. Het verhaal dat oorspronkelijk honderd pagina’s zou tellen, klokte uiteindelijk af op 153, wat meer dan de helft extra wasç

Beschrijving

Een meisje vindt een brief in Turkije waarvan de Belgische ambassade koude rillingen krijgt.

Details

Lees een fragment

Hieronder kan u een fragment terugvinden uit het boek:

Aantal pagina's

156

Afmetingen

230,0 x 163,0 mm

Verschijningsdatum

2005

Serie

n.v.t.

Schrijfjaar

2005

Prijs

n.v.t.

Uitvoering

Paperback

Status

Op vraag beschikbaar

Uitgeverij

(Nog) niet gepubliceerd


Wesley Janse is voormalig student Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit van Hasselt. Hij schreef in zijn jonge carrière al meer dan tien boeken, waarvan Dood De Brief Brussel het allereerste was. Het verhaal is simpel en de fantasieën uit zijn jeugd zijn er duidelijk in terug te vinden. Maar ondanks zijn jonge leeftijd toen hij dit boek schreef, kent het verhaal op het einde een meer van verrassend slot.

Biografie

Eva

Jeugd/Actie


Contact

Copyright 2019-2021 Wesper Sites Belgium, Wesley Janse & Symbolicons

Home

Contact

Cookiebeleid

Privacy beleid

CONTACT HOME