Mayan

Op een dag merkt een gewone jongen iets spectaculairs op: een vreemd object aan de hemel. Hij bestudeerd het object door zijn geavanceerde telescoop en ontdekt als gauw was het is. Gestaafd met zijn verhaal, brengt hij het verhaal over aan het magazine ‘het heelal’, dat helemaal verkocht is voor de ontdekking van de jongen.

Wat is het vreemde object dat verborgen staat tussen de verschillende sterren en planeten aan de hemel en wat zijn de gevolgen van de ontdekking ervan? Wordt de aarde bedreigd door iets onheilspellends of is het een gewone onschuldige ster?

Mayan is een science-fiction verhaal dat gebaseerd is op de geruchten die de ronde doen ten gevolge van de doemsdag-voorspelling van de Maya’s. Maar tegelijkertijd omvat het ook een realistisch hedendaags scenario met futuristische gadgets en technieken. Kortom: een combinatie van elementen waarbij je de vraag kan stellen ‘wie vindt dat nu niet leuk?’.

Beschrijving

Een gewone jongen ontdekt een object aan de hemel dat de hele wereld op zijn grondvesten doet daveren.

Details

Lees een fragment

Hieronder kan u een fragment terugvinden uit het boek:

Aantal pagina's

107

Afmetingen

228,6 x 152,4 mm

Verschijningsdatum

2009

Serie

n.v.t.

Schrijfjaar

2009

Prijs

n.v.t.

Uitvoering

Paperback

Status

Op vraag beschikbaar

Uitgeverij

(Nog) niet gepubliceerd


Wesley Janse is voormalig student Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit van Hasselt. Hij schreef in zijn jonge carrière al meer dan 10 boeken, waaronder de Kutterson misdaadserie. Mayan is een van zijn eerdere werken en stamt uit de tijd van zijn latere jaren middelbare school. Met Mayan voegde Wesley voor het eerst een science-fiction verhaal toe aan zijn bibliografie, en het beviel hem onmiddellijk, wat blijkt uit latere boeken die Wesley geschreven heeft.

Biografie


Science-fiction


Contact

Copyright 2019-2021 Wesper Sites Belgium, Wesley Janse & Symbolicons

Home

Contact

Cookiebeleid

Privacy beleid

CONTACT HOME