Explorius

Tijdens een wetenschappelijke expeditie in de Franse Alpen wordt een rotswand ontdekt die een duister geheim lijkt te bewaren. Een groep gespecialiseerde onderzoekers krijgt de opdracht een tunnel aan te leggen om het mysterie bloot te leggen. De grote perfect gevormde grot die ze aantreffen overtreft echter alle verwachtingen, en lijkt een grote saffieren donut te huisvesten. Al snel blijkt dat deze donut een oplossing kan leveren voor het wereldwijde energie probleem dat in het verschiet ligt. Alleen lijkt de donut niet zo onschuldig te zijn als hij lijkt, en toont een terroristische groepering interesse in deze neveneffecten.

Beschrijving

Een grot in de Franse Alpen herbergt een groot geheim dat de wereldwijde energiecrisis lijkt op te kunnen lossen. Maar alles heeft een prijs.

Details

Lees een fragment

Hieronder kan u een fragment terugvinden uit het boek:

Aantal pagina's

422 pagina's

Afmetingen

228,6 x 152,4 mm

Verschijningsdatum

maandag 4 december 2017

Serie

Pentagon - Deel 1

Schrijfjaar

2014

Prijs

€ 24,99

Uitvoering

Paperback

Status

Beschikbaar

Uitgeverij

Peleman Industries NV (Unibook / Shop My Books)


Bestellen

Wesley Janse schreef reeds een dozijn boeken. Explorius schreef hij net nadat hij afgestuurd was aan de universiteit en op zoek ging naar een job, en belooft het begin te zijn van een verhaallijn waarin de lezer telkens naar een hoger niveau wordt gebracht zonder dat er aan spanning ingeboet dient te worden.

Biografie

Pentagon - Deel 1

Science-Fiction

€ 24,99

Bestellen

Copyright 2019-2021 Wesper Sites Belgium, Wesley Janse & Symbolicons

Home

Contact

Cookiebeleid

Privacy beleid

CONTACT HOME